RU
Back to top hospitalburgasmed.bg

Гастроентеролог от „Бургасмед“ с безплатни профилактични прегледи

В ДКЦ „Бургасмед“ на 11, 12 и 13 септември от 16:30 до 18:30 часа ще бъдат проведени безплатни профилактични прегледи за пациенти със заболявания на гастроинтестиналния тракт, сред които гастрити, хронични възпаления на черва, чернодробна цироза, хронични хепатити, хронични панкреатити. При необходимост ще бъдат извършвани и ехографски изследвания.

 

Желаещите да бъдат прегледани, могат да запишат предварително час на регистратурата на ДКЦ „Бургасмед“ или на тел. 0892 22 28 00 или 0892 22 25 25.

 

Прегледите ще проведе д-р Бюлент Мустафа, началник на Отделението по гастроентерология в МБАЛ „Бургасмед“. Специалистът извършва диагностика и лечение на храносмилателния тракт, чернодробни заболявания и болести на панкреато-билиарната система. Професионалните му интереси са в сферата на гасроинтестиналната ендоскопия, инвазивни процедури под рентгенов и ехографски контрол. Д-р Мустафа не преглежда деца.

 

Завършил е Медицински университет - София през 2016г. Има сертификати за трето ниво интервенционална и ендоскопска ехография в гастроентерологията и ендоскопска ретроградна холангио-панкреатография. Второ ниво притежава за абдоминална доплерова ехография и терапевтична горна и долна гастроинтестинална ендоскопия. По конвенционална ехография и диагностична горна и долна гастроинтестинална ендоскопия има сертификат за първо ниво.

 

Освен работата в отделението, д-р Мустафа преглежда и на кабинет в ДКЦ „Бургасмед“, както по НЗОК, така и с платен прием.