СПЕШНА ПОМОЩ 0892 222 800
RU
Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalburgasmed.bg

Пациентка за болница Бургасмед: Чувствах се като в сериала "Откраднат живот", лекарите имат златни ръце

Пациентка за болница Бургасмед: Чувствах се като в сериала "Откраднат живот", лекарите имат златни ръце
 
 
http://www.flagman.bg/article/124865#.WOFFZbnjUUQ.facebook
 
Искам да благодаря на целия екип на хирургичното отделение, такова внимание не съм получавала дори на хотел, казва Нина Сърмова
Ключови думи: бургасмед, бургас, флагман, пациентка, болница, лечение
02 Април 2017, Неделя
Автор: Емел МАХМУД, снимка авторът
 
 
Не мога да ви опиша хигиената в болницата, на много високо ниво е, категорична е Сърмова
 
 
 
В болница "Бургасмед" в ж.к. "Меден рудник" се почуствах като в сериала "Откраднат живот". Лекарите са уникално добри, отношението им към пациентите е невероятен, а за хигиената дори не мога да намеря думи. Това са думите на пациентка, която се обади в редакцията на Флагман.бг, за да изкаже своите благодарности към целия екип хирургичното отделение на лечебното заведение.
 
49-годишната бургазлийката Нина Сърмова от кв. Сарафово е била приета за лечение в "Бургасмед" на 10 март по препоръка на гинеколог от друга болница. Една седмица останала там, за да й направят пълни изследвания. На 20-ти март отново е постъпила, този път за операция.
 
"Клиничната пътека, по която бях приета, не позволяваше да остана за по-дълго. Затова ме изписаха и след няколко дни отново ме приеха. При мен имаше проблем с апендикса, който затрудни лекарите да разберат точно откъде идва. Вместо обаче веднага да ме режат, те положиха неумоверни усилия да установят причините. Изключителни професионалисти. Когато постъпих в болницата, на смяна беше д-р Трифонов, който ми обърна максимално внимание", разказва очарованата от лечебното заведение Нина Сърмова.
 
Тя е впечатлена от отношението не само на лекарите, но и на целия персонал на болницата - от санитари, медицински сестри, до ръководството. Пациентката е категорична, че контактът между тях и болните е много силен, а хигиената е в невиждано за нашите болници ниво.
 
"Д-р Шопов, който е завеждащ отделение, въвел страхотен ред, спазван от всички. А в същото време наблюдавах колко човешки се отнася с всеки един от персонала. Не искам да пропусна никого, затова благодаря на целия състав на отделението по хирургия и на цялата болница, всички имат златни ръце, върнаха ми доверието към лекарите и българското здравеопазване. Исках да дам гласност, защото много хора не са наясно каква болница имаме в Бургас", обяснява пациентката.
 
Нина Сърмова от една седмица си е вкъщи и се възстановява след операция. Не пожелава на никого да попадне в болница, но това ако се наложи, е категорична, че "Бургасмед" е най-правилният избор.