СПЕШНА ПОМОЩ 0892 222 800
RU
Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalburgasmed.bg

МБАЛ "Бургасмед" с нов уеб сайт

Скъпи приятели, партньори и наши пациенти, в началото на седмицата беше официално пуснат новият уеб сайт на многопрофилна болница „Бургасмед“, с който се надяваме да отговорим на Вашите очаквания за по-бърз и улеснен достъп до специалистите от медицинския комплекс.
 
Визуалната концепцията на новия сайт е създадена с контраст между семплота, зеленият цвят на логотипа ни, както и синият, символизиращ високотехнологичната ни база. Графичните елементи са с по-меки и ненатрапчиви форми. Функционално сайтът е предназначен за информативни цели. За това и бе от голямо значение информацията да бъде прецизно структурирана за по-голямо удобство на Вас - нашите пациенти.
 
Новост в него представлява специалната секция за търсене на специалист. Потребителите могат да се информират за лекуващия лекар и неговата професионална биография със снимка. За практикуващите лекари в ДКЦ „Бургасмед” е добавен и график. В този раздел са добавени и филтри за бързо търсене.
Всяка клиника и отделение имат обособена секция в сайта, в която може да се намери информация за стационар, апаратура, екип и често задавани въпроси.
 
За да отговори на модерните изисквания в уеб пространството, сайта е с адаптивен дизайн и е съобразен за различните устройства и размери на екрана (Телефон, Таблет, Монитор).
 
Изработката на сайта е осъществена от фирма None.bg !