СПЕШНА ПОМОЩ 0892 222 800
RU
Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalburgasmed.bg

МБАЛ „Бургасмед“ отбеляза Бабинден заедно с Кмета на града

МБАЛ „Бургасмед“ отбеляза Бабинден заедно с Кмета на града21.5.2016Денят на родилната помощ по известен като Бабинден отбеляза днес екипът на най-голямата частна бургаска болница „Бургасмед“ заедно с Кмета и зам.-кмета на града –Димитър Николов и д-р Лорис Мануелян и директорът на дирекция "Социални дейности, здравеопазване и спорт" в Община Бургас Мая Казанджиева.

Както традицията повелява най-младата акушерка Александрина Черкезова изми символично ръцете на най-възрастната лекарка в екипа- д-р Снежана Ризова, завеждащ на АГ отделението в лечебното заведение.

Целият колектив беше лично поздравен от Кмета и зам.-кмета на града, които им пожелаха преди всичко много здраве и удовлетворение от работата.„Родилките да бъдат спокойни, че раждат в една изключително добре организирана и професионална среда и това да дава възможност в Бургас да се раждат още повече деца. Дълги години липсваше медицинско здравно заведение в най-големия ни жилищен комплекс, а сега той стана с регионално присъствие. Така че сме много по-спокойни за това, че тук имаме един наистина високо квалифициран и образован колектив“, коментира Кметът Димитър Николов.От своя страна зам.-кмета д-р Лорис Мануелян пожела на МБАЛ „Бургасмед“ да расте като „тежест“, като възможности и като квалификация на персонала. Той сподели, че има особено „пристрастие“ към лечебното заведение, тъй като е жител на кв.Меден рудник от 1981г. и тъй като там предстои да се роди и неговата внучка, като се надява и тя да стане един ден доктор.