СПЕШНА ПОМОЩ 0892 222 800
RU
Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalburgasmed.bg

Болница „Бургасмед“ предлага консултации по дерматохирургия и естетична дерматология

От месец април МБАЛ „Бургасмед“ предлага нова медицинска услуга в областта на дерматохирургията и естетичната дерматология. Консултации и прегледи ще прави един от най- добрите дерматолози в България д-р Иван Литов.

 

Д-р Литов завършва медицина в Медицински Университет – Пловдив през 1995г. Започва работа като лекар в Спешна медицинска помощ, а след това в продължение на шест години е началник на медицинската служба във военно поделение. Започва специализация  „Дерматология и венерология” във Военномедицинска академия – София през 2002-ра и придобива  специалност през 2006 година. В периода 2004 - 2014 г. работи като дерматолог в Клиниката по дерматология и венерология към ВМА, като от 2007 до 2014 г. е началник на Отделението по дерматохирургия в същата клиника. От 2014 г. започва частна практика.

 

Има голям опит в областта на дерматохирургията и естетичната дерматология, благодарение на професионалния си стаж  и множеството курсове по дерматохирургия,  лазертерапия, криотерапия, естетична дерматология и дерматоскопия.

 

Д-р Иван Литов консултира и оперира пациенти с доброкачествени и злокачествени кожни тумори, папиломатозни образувания и кистични формации, извършва хирургия на нокти, корекция на несвършенства и белези по кожата, посредством всички възможни хирургични техники - оперативни, лазерни, електро и криотерапия.

 

Първите прегледи на пациенти в МБАЛ „Бургасмед“ д-р Литов ще направи на 19 април. Необходимо е предварително записване на тел: 0892 222 526 и 0892 222 524