СПЕШНА ПОМОЩ 0892 222 800
RU
Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalburgasmed.bg

УНГ лекари от „Бургасмед“ извършиха сложна операция на носа на момиче, претърпяло катастрофа

УНГ лекари от „Бургасмед“ извършиха сложна операция на носа на момиче, претърпяло катастрофа УНГ лекари от „Бургасмед“ извършиха сложна операция на носа на момиче, претърпяло катастрофа УНГ лекари от „Бургасмед“ извършиха сложна операция на носа на момиче, претърпяло катастрофа
УНГ лекари от „Бургасмед“ извършиха сложна операция на носа на момиче, претърпяло катастрофа

УНГ лекари от „Бургасмед“ извършиха сложна операция на носа на момиче, претърпяло катастрофа

www.flagman.bg
09.9.2016

Подобни операции екипът ни в МБАЛ „Бургасмед“ провежда рутинно и се радваме, че семейството й избра да ни се довери“, коментира д-р Иво Парунов

Специалистите по УНГ ще преглеждат безплатно през м. септември

Успешна риносептопластика на носа на 17 годишно момиче, претърпяло катастрофа преди години извършиха УНГ специалистите на МБАЛ „Бургасмед“. Хирургичната процедура е имала за цел да промени както външния вид на носа на момичето, така и неговите вътрешни структури и функция, който са били засегнати значително при инцидента .

„Момичето постъпи при нас с напълно липсващо носно дишане поради нарушената вътрешна структура на носа, което налагаше спешна оперативна намеса. Наложи се да коригираме и козметичния дефект на носа й. Подобни операции екипът ни в МБАЛ „Бургасмед“ провежда рутинно и се радваме, че семейството й избра да ни се довери“, коментира д-р Иво Парунов, началник отделение по УНГ болести в МБАЛ „Бургасмед“.

Резултатите за 17 годишното момиче ще бъдат налице до месец, а към момента тя се чувства добре и вече се намира у дома си в гр. Бургас.

Във връзка със зачестяване на симптомите на затруднено носно дишане през предстоящия есенен сезон специалистите по УНГ заболявания от МБАЛ „Бургасмед“ ще преглеждат безплатно деца и възрастни през м.септември. Консултациите ще се извършват и при пациенти с диагноза „клепнали уши“ от 12-ти до 17-ти септември включително от 15:00 до 17:00ч. с предварително записване на тел.: 056/999 980;0892 222 800;0700 89 088.