СПЕШНА ПОМОЩ 0892 222 800
RU
Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalburgasmed.bg

Осветиха ново отделение в МБАЛ "Бургасмед"

Осветиха ново отделение в МБАЛ Осветиха ново отделение в МБАЛ Осветиха ново отделение в МБАЛ
Осветиха ново отделение в МБАЛ

Осветиха ново отделение в МБАЛ "Бургасмед"

Труд стр. 24 
21.10.2016


Отделението по гръдна хирургия на модерната бургаска болница МБАЛ "Бургасмед" беше официално осветено в Деня на българския лекар в присъствието на екипа му и мениджмънта на лечебното заведение. Събитието уважиха управители на лечебни заведения от областта и страната, а община Бургас е изпратила поздравителен адрес до служителите и ръководството на болницата по повод празника и освещаването на отделението, издадоха от лечебното заведение.
"Откриването на отделението е много важна стъпка в здравеопазването в Бургас. Това е още една допълнителна звезда във високия ви рейтинг и възможност за много бургазлии да получат такъв тип лечение тук, а не да пътуват до други градове. Желая ви успех, благодарни пациенти и нека свети Иван Рилски да стои зад всяко ваше начинание", пише в поздрава си кметът на Бургас.
В отделението по гръдна хирургия на МБАЛ "Бургасмед" могат да се лекуват пациенти със заболявания от целия спектър на голямата хирургия - доброкачествени и злокачествени заболявания на бронхиалното дърво, белодробния паренхим, медиастиума, плеврата, гръдната стена и диафрагмата. Всички заболявания на гастроинтестиналния тракт и жлъчно-чернодробната система. Хернии на предна коремна стена, слабинния канал и диафрагмата. В него специалистите ще прилагат основно ендоскопски методи на лечение.
"Макар да започнахме съвместната си работа преди няколко месеца днес поставяме символично едно ново начало. Вярвам, че и занапред ще продължим да работим успешно в името на здравето на пациента и ще развиваме на територията на МБАЛ "Бургасмед" съвременна медицина на високо европейско ниво. Желая на всички ни само излекувани пациенти, много здраве, професионално и лично щастие", коментира началникът на отделението д-р Таньо Стефанов по време на събитието.