СПЕШНА ПОМОЩ 0892 222 800
RU
Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalburgasmed.bg

МБАЛ "Бургасмед" отбеляза Бабинден заедно с Кмета на града

МБАЛ МБАЛ МБАЛ
МБАЛ

в. Труд Стр. 5
23.1.2016


Денят на родилната помощ по известен като Бабинден отбеляза и екипът на най-голямата частна бургаска болница "Бургасмед" заедно с Кмета и зам.-кмета на града -Димитър Николов и д-р Лорис Мануелян, както и директорът на дирекция "Социални дейности, здравеопазване и спорт" в Община Бургас Мая Казанджиева. Както традицията повелява най-младата акушерка Александрина Черкезова изми символично ръцете на най-възрастната лекарка в екипа- д-р Снежана Ризова, завеждащ на АГ отделението в лечебното заведение.

Целият колектив беше лично поздравен от Кмета и зам.-кмета на града, които им пожелаха преди всичко много здраве, удовлетворение от работата и квалификация на персонала.

"Родилките да бъдат спокойни, че раждат в една изключително добре организирана и професионална среда и това да дава възможност в Бургас да се раждат още повече деца. Дълги години липсваше медицинско здравно заведение в най-големия ни жилищен комплекс, а сега той стана с регионално присъствие. Така че сме много по-спокойни за това, че тук имаме един наистина високо квалифициран и образован колектив", коментира Кметът Димитър Николов.