СПЕШНА ПОМОЩ 0892 222 800
RU
Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalburgasmed.bg

Болница "Бургасмед" изписа първото родено в община Бургас бебе за 2016г.

Болница Болница Болница
Болница

Болница "Бургасмед" изписа първото родено в община Бургас бебе за 2016г.

в.Телеграф стр. 9
8.1.2016

Вчера изписаха първото бебе за 2016 година, родено в Община Бургас от модерната черноморска болница "Бургасмед", съобщиха от лечебното заведение. По традиция новороденото е получило подаръци, осигурени от общината и екипа на лечебното заведение. На изписването на бебето в АГ-отделението на болницата са присъствали официални представители от Община Бургас-Мария Динкова, старши експерт "Здравеопазване" и Мариета Ханджиева, старши експерт "Връзки с обществеността", които са поздравили родителите на детето от името на Кмета на града и са им връчили много подаръци, и цветя на майката.
Ръководството и екипът МБАЛ "Бургасмед" също е изпратил новороденото и родителите му с много подаръци, сред които икона с лика на "Св. Стефан", отстъпка от 50% за раждането и подаръци от партньорите на Училището за бременни на болницата, сред които са утвърдени марки козметика и принадлежности за новородени.
Малкият Стойчо се роди на 1 януари в 6:50 часа с тегло 3,080 кг и ръст 50см. и е първо дете за 25-годишната майка Стела. За изминалата година в АГ-отделението на МБАЛ "Бургасмед" са се родили общо 748 деца. Родителите на малкия Стойчо изказват своите благодарности на екипа, в чийто ръце е проплакало новороденото - д-р Снежана Ризова, завеждащ отделение по АГ, д-р Кръстина Дорийска, асистент - д-р Златко Янев - анестезиолог, Александрина Черкезова -операционна акушерка, Стефка Узунова - акушерка.