СПЕШНА ПОМОЩ 0892 222 800
RU
Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalburgasmed.bg

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ОТ ГРЪДЕН ХИРУРГ В ДКЦ "БУРГАСМЕД"!

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ОТ ГРЪДЕН ХИРУРГ В ДКЦ БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ОТ ГРЪДЕН ХИРУРГ В ДКЦ БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ОТ ГРЪДЕН ХИРУРГ В ДКЦ
БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ОТ ГРЪДЕН ХИРУРГ В ДКЦ

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ОТ ГРЪДЕН ХИРУРГ В ДКЦ "БУРГАСМЕД"!в. Телеграф Стр. 7

23.06.2016Специалистите по гръдна хирургия в най-модерното лечебно заведение в Бургаска област МБАЛ "Бургасмед" обявяват безплатни консултативни прегледи от 4 юли до края на месеца. Те ще се извършват всеки понеделник и сряда от 13:00 до 15:00ч. в ДКЦ "Бургасмед" с предварително записване на един от посочените тел.: 056 999 980; 0892 222 800; 0700 89 088.

Новото отделение по гръдна хирургия в МБАЛ "Бургасмед заработи преди броени месеци. То е единственото самостоятелно в тази медицинска специалност за града, а от болницата коментират, че са привлекли в екипа му топ специалисти от областта. Сред тях е и гръден хирург, практикувал 27г. в Австрия и завърнал се у нас заради разкриването на звеното в частната болница.

"Радвам се, че ще мога да споделя опита си с екипа на отделението и заедно ще предложим на пациентите най-добрите възможности за съвременно лечение в областта на гръдната хирургия", коментира д-р Данчо Янакиев.

Специалистът допълва, че благодарение на технологичните възможности, с които разполага лечебното заведение екипът има възможността да прилага най-модерните методи в диагностиката и лечението на тези заболявания.

Заради широката специализация на екипа лекарите могат да лекуват в новото звено пациенти със заболявания от целия спектър на голямата хирургия - доброкачествени и злокачествени заболявания на бронхиалното дърво, белодробния паренхим, медиастиума, плеверата, гръдната стена и диафрагмата. Всички заболявания на гастрои-нтестиналния тракт и жлъчно-чернодробната система, хернии на предна коремна стена, слабинния канал и диафрагмата.

"В отделението прилагаме основно ендоскопски методи на лечение. Това са т.нар. безкръвни операции, като и отворената хирургия има своето място. Разполагаме с колона за лапароскопска и видео асистирана торакоскопска хирургия, медиастиноскоп за видео асистирана медиастиална лимфадектомия, разбира се окомплектовани със съвременен инструментариум. ФБС за диагностично верифициране на формациите и саниране на бронхиалното дърво. На наше разположение са 2 операционни зали, оборудвани по най-модерен и съвременен начин. Отделението на този етап разполага с 12 легла, разположени в стаи с чудесни условия, така че нашите пациенти да могат да се чувстват комфортно по време на престоя си за лечение", коментира завеждащ на отделението д-р Таньо Стефанов.